,, ,

Ziynet Sali ve Mabel Matiz’den Güçlü İş Birliği: Yeni Şarkı Yolda

Müzik 22.10.2024 - 09:33, Güncelleme: 22.10.2024 - 09:33 1469 kez okundu.
 

Ziynet Sali ve Mabel Matiz’den Güçlü İş Birliği: Yeni Şarkı Yolda

Ziynet Sali, Mabel Matiz imzalı yeni şarkısıyla geri dönüyor. Sali'nin güçlü yorumu ve Matiz’in müzikal dokunuşlarıyla hazırlanan şarkı, merakla bekleniyor.
Türkçe pop müziğin güçlü ve zarif sesi Ziynet Sali , kariyerinde bir kilometre taşı daha eklemeye hazırlanıyor. Müzik dünyasında yıllardır hit şarkılarla adından söz ettiren Sali, şimdi de Mabel Matiz imzalı yeni bir şarkıyla dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar ‘Kalbim Tatilde’, ‘Bana da Söyle’, ‘Ağlar mıyım? Ağlamam’ gibi şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran sanatçı, yeni çalışmasıyla da yine listelerin zirvesini zorlayacak.   Ziynet Sali ’nin her şarkısında aşıkların diline dolanan duygusal sözler ve aşk teması yeni parçasında da güçlü bir şekilde kendini gösteriyor. Bu defa Mabel Matiz’in söz ve müziğini üstlendiği şarkıda, iki önemli ismin güç birliği dikkat çekiyor. Sali’nin etkileyici yorumu ve Matiz’in eşsiz müzikal dokunuşları bir araya gelerek dinleyicileri derinden etkilemeye hazırlanıyor.   Mabel Matiz’in her detayıyla yakından ilgilendiği şarkının prodüksiyonunu da üstlenmesi, bu çalışmanın müzikal kalitesini bir üst seviyeye taşıyor. Stüdyoda yoğun bir tempoyla hazırlanan yeni şarkı, müzikseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Ziynet Sali henüz şarkının adını çıkış tarihini açıklamadığı için bu yeni hit gizemini koruyor. Sali dinleyicilerinin merak katsayısı ise her gün biraz daha yükseliyor!
Ziynet Sali, Mabel Matiz imzalı yeni şarkısıyla geri dönüyor. Sali'nin güçlü yorumu ve Matiz’in müzikal dokunuşlarıyla hazırlanan şarkı, merakla bekleniyor.

Türkçe pop müziğin güçlü ve zarif sesi Ziynet Sali , kariyerinde bir kilometre taşı daha eklemeye hazırlanıyor. Müzik dünyasında yıllardır hit şarkılarla adından söz ettiren Sali, şimdi de Mabel Matiz imzalı yeni bir şarkıyla dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar ‘Kalbim Tatilde’, ‘Bana da Söyle’, ‘Ağlar mıyım? Ağlamam’ gibi şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran sanatçı, yeni çalışmasıyla da yine listelerin zirvesini zorlayacak.
 
Ziynet Sali ’nin her şarkısında aşıkların diline dolanan duygusal sözler ve aşk teması yeni parçasında da güçlü bir şekilde kendini gösteriyor. Bu defa Mabel Matiz’in söz ve müziğini üstlendiği şarkıda, iki önemli ismin güç birliği dikkat çekiyor. Sali’nin etkileyici yorumu ve Matiz’in eşsiz müzikal dokunuşları bir araya gelerek dinleyicileri derinden etkilemeye hazırlanıyor.
 
Mabel Matiz’in her detayıyla yakından ilgilendiği şarkının prodüksiyonunu da üstlenmesi, bu çalışmanın müzikal kalitesini bir üst seviyeye taşıyor. Stüdyoda yoğun bir tempoyla hazırlanan yeni şarkı, müzikseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Ziynet Sali henüz şarkının adını çıkış tarihini açıklamadığı için bu yeni hit gizemini koruyor. Sali dinleyicilerinin merak katsayısı ise her gün biraz daha yükseliyor!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.