,, ,

Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Çaycuma İlçe Müdürü İsmail Baş’ın Veda Programına Katıldı

Eğitim 04.10.2024 - 12:58, Güncelleme: 04.10.2024 - 14:17 1529 kez okundu.
 

Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Çaycuma İlçe Müdürü İsmail Baş’ın Veda Programına Katıldı

Çaycuma İlçe Millî Eğitim Müdürü İsmail Baş’a veda programında teşekkür edildi, yeni görevinde başarılar dilendi
Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürü Osman Bozkan , Çaycuma İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın İsmail Baş ’ın görev değişikliği dolayısıyla düzenlenen veda programına katıldı. Programa, Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya , Çaycuma İlçe Millî Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz , Devrek İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Ercan Kahya , şube müdürleri, okul ve kurum müdürleri ile öğretmenler de iştirak etti. Veda programında konuşan Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya ve İl Millî Eğitim Müdürü Osman Bozkan, uzun yıllar boyunca Çaycuma’da öğretmen ve eğitim yöneticisi olarak hizmet veren İsmail Baş’a emekleri, hizmetleri ve katkıları için teşekkür etti. Baş, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diledi. İsmail Baş, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı ilçe kaymakamlarına, il millî eğitim müdürlerine ve tüm ekip arkadaşlarına katılımları ve destekleri için teşekkür ederek veda etti. Bu duygu dolu anlar, eğitim camiasında önemli bir dayanışma ve dostluk örneği olarak hafızalarda yer aldı.
Çaycuma İlçe Millî Eğitim Müdürü İsmail Baş’a veda programında teşekkür edildi, yeni görevinde başarılar dilendi

Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürü Osman Bozkan , Çaycuma İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın İsmail Baş ’ın görev değişikliği dolayısıyla düzenlenen veda programına katıldı. Programa, Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya , Çaycuma İlçe Millî Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz , Devrek İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Ercan Kahya , şube müdürleri, okul ve kurum müdürleri ile öğretmenler de iştirak etti.

Veda programında konuşan Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya ve İl Millî Eğitim Müdürü Osman Bozkan, uzun yıllar boyunca Çaycuma’da öğretmen ve eğitim yöneticisi olarak hizmet veren İsmail Baş’a emekleri, hizmetleri ve katkıları için teşekkür etti. Baş, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diledi.

İsmail Baş, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı ilçe kaymakamlarına, il millî eğitim müdürlerine ve tüm ekip arkadaşlarına katılımları ve destekleri için teşekkür ederek veda etti. Bu duygu dolu anlar, eğitim camiasında önemli bir dayanışma ve dostluk örneği olarak hafızalarda yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.