,, ,

Zonguldak’ta Şok Olay: Veli Polis Zoru ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Çıkartıldı

Gündem 28.08.2024 - 11:06, Güncelleme: 29.08.2024 - 09:32 20360 kez okundu.
 

Zonguldak’ta Şok Olay: Veli Polis Zoru ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Çıkartıldı

Zonguldak’ta dilekçe veren veli, polis müdahalesiyle Milli Eğitim Müdürlüğü’nden çıkartıldı. Veli, durumu savcılığa bildirerek şikayette bulundu
Zonguldak ’ta Şoke Eden Olay: Milli Eğitim Müdürlüğü ’ne Dilekçe Veren Veli Polis Zoru ile Kurumdan Çıkartıldı Zonguldak ’ta bir velinin iddiasına göre, geçtiğimiz günlerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne dilekçe veren veli, polis müdahalesiyle kurumdan çıkartıldı. Olay sonrası mağdur veli, durumu savcılığa bildirerek İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı hakkında şikayette bulundu. Hukuki sürecin devam ettiği olayla ilgili yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi. Veli, kızının bu yıl kaynaştırma öğrencisi olarak belirlenmesine rağmen, talep ettiği Çatalağzı İlkokulu yerine başka bir okula kaydedildiğini ve bu durumun usulsüz olduğunu öne sürdü. Veli, "Bu okula nakil talebim olmadığı halde böyle bir işlem yapıldı. Çocuğum için servis bulma imkanım yok. Yaz aylarında bir şekilde götürebilirim ama kışın, kar ve kış şartlarında ne yapacağım?" diyerek mağduriyetini dile getirdi. Ayrıca, kararın yürütmesini durdurmak için idare mahkemesinden karar çıkaracağını belirten veli, kararın kendisine verilmediğini de ifade etti.
Zonguldak’ta dilekçe veren veli, polis müdahalesiyle Milli Eğitim Müdürlüğü’nden çıkartıldı. Veli, durumu savcılığa bildirerek şikayette bulundu

Zonguldak ’ta Şoke Eden Olay: Milli Eğitim Müdürlüğü ’ne Dilekçe Veren Veli Polis Zoru ile Kurumdan Çıkartıldı

Zonguldak ’ta bir velinin iddiasına göre, geçtiğimiz günlerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne dilekçe veren veli, polis müdahalesiyle kurumdan çıkartıldı. Olay sonrası mağdur veli, durumu savcılığa bildirerek İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı hakkında şikayette bulundu. Hukuki sürecin devam ettiği olayla ilgili yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi.

Veli, kızının bu yıl kaynaştırma öğrencisi olarak belirlenmesine rağmen, talep ettiği Çatalağzı İlkokulu yerine başka bir okula kaydedildiğini ve bu durumun usulsüz olduğunu öne sürdü. Veli, "Bu okula nakil talebim olmadığı halde böyle bir işlem yapıldı. Çocuğum için servis bulma imkanım yok. Yaz aylarında bir şekilde götürebilirim ama kışın, kar ve kış şartlarında ne yapacağım?" diyerek mağduriyetini dile getirdi. Ayrıca, kararın yürütmesini durdurmak için idare mahkemesinden karar çıkaracağını belirten veli, kararın kendisine verilmediğini de ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.