,, ,

Zonguldak'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı, Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi!

Gündem 04.05.2024 - 11:08, Güncelleme: 04.05.2024 - 11:11 5753 kez okundu.
 

Zonguldak'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı, Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi!

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. 4 şüpheli yakalandı, uyuşturucu ve silah ele geçirildi.
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, İl Merkezi, Kozlu , Kilimli ve Gökçebey ilçelerinde eş zamanlı olarak uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda; F.K., M.Ş., O.D. ve C.Y. isimli 4 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden ele geçirilen aramalarda; 13 gram ölümcül etkiye sahip uyuşturucu madde, 19 adet uyuşturucu etkiye sahip hap ve 1 adet silah bulundu. F.K., C.Y. ve O.D. isimli şüphelilere "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak" suçundan, M.Ş. isimli şüpheliye ise "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak" suçundan adli işlem yapıldı. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada: "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için uyuşturucu veya uyarıcı madde satan ve kullanan şahıslara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" denildi.
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. 4 şüpheli yakalandı, uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, İl Merkezi, Kozlu , Kilimli ve Gökçebey ilçelerinde eş zamanlı olarak uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda;

  • F.K., M.Ş., O.D. ve C.Y. isimli 4 şüpheli yakalandı.
  • Yakalanan şüphelilerden ele geçirilen aramalarda;
    • 13 gram ölümcül etkiye sahip uyuşturucu madde,
    • 19 adet uyuşturucu etkiye sahip hap ve
    • 1 adet silah bulundu.
  • F.K., C.Y. ve O.D. isimli şüphelilere "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak" suçundan, M.Ş. isimli şüpheliye ise "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak" suçundan adli işlem yapıldı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada: "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için uyuşturucu veya uyarıcı madde satan ve kullanan şahıslara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.