,, ,

Alper Alparslan Kimdir?

Kimdir 27.09.2024 - 10:01, Güncelleme: 27.09.2024 - 10:01 1349 kez okundu.
 

Alper Alparslan Kimdir?

Alper Alparslan Kimdir?
Alper Alparslan 1975’te Ankara’da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi mezunu olan Alparslan, üniversite döneminde başlayan müzik hayatına, halen yorumcu, söz yazarı ve besteci olarak devam etmektedir. Çok geniş bir repertuara sahip olan sanatçı, birçok popüler eserin yanında, milli duygularımıza tercüman olan birçok şarkının ve "Zor İştir Türk Olmak" isimli bir müzik albümünün de sahibidir. Gerçek bir vatan, millet sevdalısı, bayrak ve ATATÜRK aşığı olan Alper Alparslan , birçok radyo ve televizyon programlarında yer almakta, başta festivaller ve konserler olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde sahne almaktadır. 1999 yılında Yd. Subay olarak görev yaptığı Silopi’de, Tugay bünyesindeki ilk Moral Ekibini kurarak, birçok üs bölgesi ve karakolda Mehmetçik Konserleri düzenlemiştir. Toplumsal olaylara asla tepkisiz kalamayan sanatçı, Alper Alparslan en son Narin anısına yaptığı şarkıyla yüreklere dokunmuştur. Ticaretle de uğraşmakta olan Alparslan, aslen Yozgatlı olup (Kafkas Kökenli), bir kız çocuk babasıdır.
Alper Alparslan Kimdir?

Alper Alparslan 1975’te Ankara’da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi mezunu olan Alparslan, üniversite döneminde başlayan müzik hayatına, halen yorumcu, söz yazarı ve besteci olarak devam etmektedir. Çok geniş bir repertuara sahip olan sanatçı, birçok popüler eserin yanında, milli duygularımıza tercüman olan birçok şarkının ve "Zor İştir Türk Olmak" isimli bir müzik albümünün de sahibidir.

Gerçek bir vatan, millet sevdalısı, bayrak ve ATATÜRK aşığı olan Alper Alparslan , birçok radyo ve televizyon programlarında yer almakta, başta festivaller ve konserler olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde sahne almaktadır. 1999 yılında Yd. Subay olarak görev yaptığı Silopi’de, Tugay bünyesindeki ilk Moral Ekibini kurarak, birçok üs bölgesi ve karakolda Mehmetçik Konserleri düzenlemiştir.

Toplumsal olaylara asla tepkisiz kalamayan sanatçı, Alper Alparslan en son Narin anısına yaptığı şarkıyla yüreklere dokunmuştur. Ticaretle de uğraşmakta olan Alparslan, aslen Yozgatlı olup (Kafkas Kökenli), bir kız çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.