,, ,

Erciyes Anadolu Holding’e Bağlı Şirketlerin Satış İhaleleri Devam Ediyor

İş Dünyası 28.08.2024 - 09:56, Güncelleme: 28.08.2024 - 09:58 4084 kez okundu.
 

Erciyes Anadolu Holding’e Bağlı Şirketlerin Satış İhaleleri Devam Ediyor

Erciyes Anadolu Holding’e bağlı şirketlerin satış ihaleleri sürüyor. Şeffaflık ilkesiyle yapılan ihalelerde bazıları sonuçlandı, bazıları ise uygun teklif almadı
Yargılama sürecinin sonunda müsadere kararı verilerek mülkiyeti Hazine’ye geçen Erciyes Anadolu Holding  ’e bağlı şirketlerin satış ihaleleri sürüyor. Şeffaflık ilkesi gereği, ihale duyuruları Resmî Gazete, ilgili kurumun internet sitesi ve Türkiye’nin en yüksek tirajlı beş gazetesinin ikisinde yayımlandı. İhalelere ilişkin sonuçlar şöyle: Bizim Menkul Değerler A.Ş: Hazine’ye ait %100 payların satışı için 13 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen ihalede uygun teklif sunulmadığı için ihale sonlandırıldı. Muradiye Elektrik Üretim A.Ş: 14 Ağustos 2024’te yapılan ihale sonucunda uygun teklif sunulmadığı için ihale sonlandırıldı. Gün Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş: 16 Ağustos 2024’te gerçekleştirilen ihalede, muhammen bedelin üzerinde en yüksek teklifi veren 3 yatırımcı için Rekabet Kurumu izin süreci başlatıldı. Betim Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret A.Ş: 20 Ağustos 2024’te yapılan ihalede en yüksek teklifi veren 3 yatırımcı için Rekabet Kurumu izin süreci başlatıldı. Sibelres Elektrik Üretim A.Ş: 21 Ağustos 2024’te düzenlenen ihalede, en yüksek teklifi veren 3 yatırımcı için Rekabet Kurumu izin süreci başlatıldı. RHG Enertürk Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş: 27 Ağustos 2024 tarihli ihalede uygun teklif sunulmadığı için ihale sonlandırıldı. İhale sürecine ilişkin gelişmeler kamuoyuyla paylaşılmaya devam edilecektir.
Erciyes Anadolu Holding’e bağlı şirketlerin satış ihaleleri sürüyor. Şeffaflık ilkesiyle yapılan ihalelerde bazıları sonuçlandı, bazıları ise uygun teklif almadı

Yargılama sürecinin sonunda müsadere kararı verilerek mülkiyeti Hazine’ye geçen Erciyes Anadolu Holding  ’e bağlı şirketlerin satış ihaleleri sürüyor. Şeffaflık ilkesi gereği, ihale duyuruları Resmî Gazete, ilgili kurumun internet sitesi ve Türkiye’nin en yüksek tirajlı beş gazetesinin ikisinde yayımlandı. İhalelere ilişkin sonuçlar şöyle:

Bizim Menkul Değerler A.Ş: Hazine’ye ait %100 payların satışı için 13 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen ihalede uygun teklif sunulmadığı için ihale sonlandırıldı.

Muradiye Elektrik Üretim A.Ş: 14 Ağustos 2024’te yapılan ihale sonucunda uygun teklif sunulmadığı için ihale sonlandırıldı.

Gün Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş: 16 Ağustos 2024’te gerçekleştirilen ihalede, muhammen bedelin üzerinde en yüksek teklifi veren 3 yatırımcı için Rekabet Kurumu izin süreci başlatıldı.

Betim Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret A.Ş: 20 Ağustos 2024’te yapılan ihalede en yüksek teklifi veren 3 yatırımcı için Rekabet Kurumu izin süreci başlatıldı.

Sibelres Elektrik Üretim A.Ş: 21 Ağustos 2024’te düzenlenen ihalede, en yüksek teklifi veren 3 yatırımcı için Rekabet Kurumu izin süreci başlatıldı.

RHG Enertürk Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş: 27 Ağustos 2024 tarihli ihalede uygun teklif sunulmadığı için ihale sonlandırıldı.

İhale sürecine ilişkin gelişmeler kamuoyuyla paylaşılmaya devam edilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.