,, ,

İpek Tuzcuoğlu’nun Aşk Şiirleri Kitabı ‘Yarım’ Yakında Raflarda

Kitap 27.05.2024 - 09:06, Güncelleme: 27.05.2024 - 09:06 14273+ kez okundu.
 

İpek Tuzcuoğlu’nun Aşk Şiirleri Kitabı ‘Yarım’ Yakında Raflarda

İpek Tuzcuoğlu, Kapadokya’da yazdığı şiirlerini ‘Yarım’ adlı kitapta topladı. Kitap, Haziran’da okuyucularla buluşacak
Oyuncu İpek Tuzcuoğlu Kapadokya ’da dizi çalışması süresince kaldığı 8 ay boyunca yazdığı şiirleri ve aforizmaları “Yarım” isimli aşk şiirleri kitabında topladı. Tuzcuoğlu Alfa Yayın Grubu’nun bünyesinde bulunan ‘ Mona Kitap ’tan Haziran ayında okuyucularla buluşturacağı kitabının fotoğraf çekimi için kamera karşısına geçti.  Başarılı fotoğrafçı Murat Kalyoncu ile stüdyoya giren İpek Tuzcuoğlu objektiflere birbirinden güzel pozlar verdi.  KİTAP HEYECANI Kitabı için heyecanlı olduğunu dile getiren ünlü oyuncu “Kitabımın çıkmasını ve okurlarla buluşmasını heyecanla bekliyorum. Ayrıca kitabın içinde okuyucuları çok güzel sürprizler bekliyor. Yakında onu da paylaşacağım” diye konuştu.
İpek Tuzcuoğlu, Kapadokya’da yazdığı şiirlerini ‘Yarım’ adlı kitapta topladı. Kitap, Haziran’da okuyucularla buluşacak

Oyuncu İpek Tuzcuoğlu Kapadokya ’da dizi çalışması süresince kaldığı 8 ay boyunca yazdığı şiirleri ve aforizmaları “Yarım” isimli aşk şiirleri kitabında topladı. Tuzcuoğlu Alfa Yayın Grubu’nun bünyesinde bulunan ‘ Mona Kitap ’tan Haziran ayında okuyucularla buluşturacağı kitabının fotoğraf çekimi için kamera karşısına geçti.

 Başarılı fotoğrafçı Murat Kalyoncu ile stüdyoya giren İpek Tuzcuoğlu objektiflere birbirinden güzel pozlar verdi.

 KİTAP HEYECANI

Kitabı için heyecanlı olduğunu dile getiren ünlü oyuncu “Kitabımın çıkmasını ve okurlarla buluşmasını heyecanla bekliyorum. Ayrıca kitabın içinde okuyucuları çok güzel sürprizler bekliyor. Yakında onu da paylaşacağım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.